انواع کابینت رنگ چوب طبیعی

کابینت رنگ چوب و کابینت کلاسیک سفید پرطرفدارترین کابینت‌های آشپزخانه سبک کلاسیک هستند که بیشتر از سایر رنگ‌ها معمولاً تقاضا دارند. دلیل پرطرفدار بودن این رنگ‌ها، متفاوت بودن و بوجود آوردن محیطی زیبا، گرم و صمیمی است. معمولاً ورق های ام دی اف کالیته رنگی خاصی دارند و اکثرشان رنگی نزدیک به رنگ چوب دارند اما هیچگاه عیناً شبیه چوب طبیعی نمی‌شوند بطوریکه به آسانی با لمس آنها می‌توانید متوجه تفاوتشان با روکش چوبی که زبر و برجسته تر است، شوید. به همین دلیل معمولاً افرادی که برای اجرای دکوراسیون منزلشان به رنگ چوب طبیعی علاقه‌مند هستند کابینت رنگ چوب یا کابینت روکش چوبی را انتخاب می کنند.

  • ام دی اف خامی که روکش چوب طبیعی روی آن پرس می‌شود به مراتب بهتر و گران قیمت تر از MDF با روکش طرح چوب و آماده است.
  • روکش چوب بافت طبیعی و برجسته‌ای دارد اما MDF طرح چوب سطح صاف و سیقلی دارد و مصنوعی بنظر می‌رسد.

تفاوت کابینت ام دی اف با کابینت رنگ شده

در ساخت کابینت رنگ چوب طبیعی به جهت زیبایی بیشتر کار و البته بالا بردن دوام کابینت از رنگ‌های خودرنگ یا شفاف استفاده می‌کنند. استفاده از رنگ برای پوشش کابینت آشپزخانه باعث ایجاد تنوع بیشتر در انتخاب رنگ کابینت و بالا رفتن قدرت انتخاب مشتری خواهد شد. ساده ترین رنگی که برای تغییر رنگ چوب خام استفاده می‌شود شاپان است که تنها رنگ چوب را تیره تر می‌نماید و به عنوان لایه محافظ نمی‌توان از آن استفاده کرد. در واقع کاربرد اصلی شاپان بیشتر بابت زیبایی ظاهری سطوح چوبی است نه محافظت از بافت چوب در برابر رطوبت و آفتاب مستقیم.

علاوه بر شاپان استفاده از رنگ های پلی استر و پلی اورتان هم کاملاً رایج است. قیمت کابینت‌های رنگ شده در مقایسه با کابینت ام دی اف معمولی مثل ملامینه و هایگلاس بالاتر است اما کیفیت و زیبایی قابل توجهی دارد.

  • قیمت و کیفیت بالاتر
  • تنوع رنگی زیاد
  • قابلیت رنگ آمیزی مجدد و ترمیم

انواع کابینت رنگ چوب

مهم‌ترین چیزی که در ساخت کابینت کلاسیک رنگ چوب اهمیت دارد، نوع چوب و متریال مصرفی است. به همین دلیل کابینت‌های کلاسیک بر این اساس یعنی مقدار و نوع چوب بکار رفته دسته بندی می شوند. البته می‌توان کابینت رنگ چوب سبک مدرن و نئوکلاسیک هم طراحی نمود که در ادامه به شکل کامل به آن می‌پردازیم.

1} کابینت تمام چوب

بهترین و اصیل‌ترین نوع کابینت که غالباً پر هزینه و گران قیمت است کابینت های چوبی هستند. این نوع کابینت بیشتر در خانه های لاکچری و لوکس استفاده می شود. بهترین چوب هایی که برای تولید این نوع کابینت استفاده می شود عبارتند از :

  • کابینت چوب راش
  • چوب بلوط
  • چوب گردو
  • چوب ملچ
  • چوب گیلاس
  • چوب افرا
  • چوب توسکا
  • چوب روسی یا نراد

2} کابینت روکش چوب

در ساخت هر دو مدل (کابینت تمام چوب و کابینت روکش چوب) هم چوب به کار می رود هم ام دی اف (ممکن است این سوال برای شما پیش بیاید که مگر MDF از چوب نیست؟!) درست است ماده اولیه تولید ورق های ام دی اف ذرات چوب است اما بدلیل اینکه در شرایط خاص و از طریق ترکیب با چسب چوب و رزین و دیگر مواد شیمیای حاصل می شود جزو چوب های مصنوعی بشمار می آید و قیمت آن با چوب طبیعی تفاوت زیادی دارد.(قیمت چوب طبیعی بالاتر است)

برای کاهش قیمت تمام شده کابینت تلاش بر این است که در مصرف چوب تا جای ممکن صرفه جویی شود به همین منظور در قسمت هایی که به صورت صاف و فلت ساخته شده از ورق ام دی اف روکشی (روکش چوب روی MDF خام پرس می شود) استفاده می کنند. از این متریال اغلب در تولید کابینت نئوکلاسیک روکش چوبی استفاده می‌کنیم.

  • هم در سبک مدرن و هم در سبک کلاسیک و نئوکلاسیک از روکش چوب استفاده می‌شود.
  • هرچه ضخامت روکش چوبی بیشتر باشد مسلماً بهای بیشتری برای آن باید بپردازید.

سفارش و خرید کابینت رنگ چوب

برای خرید کابینت آشپزخانه کلاسیک حتما به این نکته توجه داشته باشید که هزینه کابینت چوب طبیعی قابل مقایسه با کابینت آشپزخانه ام دی اف نیست و خیلی بالاتر است. البته این بالا بودن قیمت دلایلی زیادی دارد که در پیج قیمت کابینت چوبی مفصل در مورد این موضوع توضیح دادیم و می توانید با مراجعه به آن از جزئیات این موضوع اطلاع پیدا کنید. در صورت داشتن هرگونه سوال و یا مشاوره حضوری و اعزام کارشناس به محل پروژه جهت برآورد قیمت و ارائه طرح، می توانید با شماره تلفن های درج شده در سایت تماس بگیرید.

کابینت تمام ام دی اف طرح چوب

سفارش کابینت کاملاً به مقدار هزینه ای که برای آن در نظر گرفته اید بستگی دارد. برای داشتن کابینت رنگ چوب نیاز است که از ترکیب ام دی اف و روکش چوب طبیعی همراه با گل منبت و ستون و سرستون استفاده کنید اما بسیاری از افراد علاقه ای به کارهای شلوغ ندارند ضمن اینکه مدیریت هزینه برای آنها مهم است به همین منظور ما به آنها کابینت تمام ام دی اف با رنگ پوششی قهوه ای (فندقی یا گردویی و …) را پیشنهاد می کنیم.

پروسه ساخت چنین کابینتی به این صورت است که ام دی اف خام را در ابعاد مورد نیاز برش می زنند و بعد از ایجاد طرح توسط دستگاه های پیشرفته روی آن بدون اینکه از روکش استفاده شود اجزاء کابینت رنگ آمیزی می شود.

البته نوع دیگری از ورق های ام دی اف آماده هم در بازار وجود دارد دارد که روکشی با طرح و رنگ چوب دارند. این ورق ها کم هزینه هستند اما قطعاً به زیبایی روکش‌های طبیعی نیستند.

  • کابینت با ام دی اف خام و روکش چوب طبیعی پرس شده (احتیاج به رنگ دارد)
  • کابینت با ام دی اف روکش دار طرح چوب (آماده به کار و بدون احتیاج به رنگ)

مقایسه چوب طبیعی و MDF

از نظر قیمتی و کیفیتی چوب طبیعی با ام‌دی‌اف تفاوت زیادی دارد. کیفیت کاری که از چوب طبیعی باشد بسیار بالاتر از ام دی اف است ضمن اینکه همانطور که اشاره شد قیمت چوب طبیعی معمولاً چند برابر ورق ام دی اف است. در مجموع هم چوب طبیعی و هم ورق MDF جزو متریال پرکاربرد صنایع چوب هستند و هیچ یک بر دیگری برتری ندارند و هردو مزایا و معایب خاص خودشان را دارند.

  • چوب حساسیت بیشتری نسبت به ام دی اف دارد و پر هزینه است.
  • ام‌دی‌اف‌های مصرفی غالباً روکش شده هستند و به دلیل عدم نیاز به رنگ آمیزی سرعت اجرایی بالاتری دارند.

کاربرد چوب و ام دی اف در سایر محصولات چوبی

همانطور که اشاره شد بدلیل زیاد بودن هزینه درب تمام چوب در بسیاری از پروژه ها تولید‌کنندگان از ترکیب ام دی اف و چوب‌های روسی، راش و بلوط در صنعت درب سازی استفاده می کنند. مخصوصاً درب‌های داخلی ساختمان. اما در مبحث تولید درب‌های ورودی این کار جایز نیست به دلیل آنکه درب‌های ورودی به دلیل ابعاد بزرگتر و استفاده زیاد و همچنین مسائل امنیتی لازم درب با بهترین و مقاوم‌ترین مواد اولیه ساخته شود. درب لابی ساختمان یکی از درب‌هایی است که به علت داشتن ابعاد بزرگتر نسبت به درب‌های ورودی معمولی از این قاعده پیروی می‌کند و باید ساختار محکمی باشد.

بدلیل ماهیت انعطاف پذیر چوب نسبت به دیگر مواد، در طراحی درب های لابی و ورودی ساختمان بیشتر از چوب و فرآورده های چوبی استفاده می شود. البته چوب‌های مختلف خواص فیزیکی متفاوتی دارند و انتخاب نوع چوب مصرفی در ساخت درب یا هر محصول دیگر کاملاً بر اساس شرایط محیطی و ملاحظات فنی انجام می‌شود.

  1. کابینت آشپزخانه
  2. درب منزل
  3. مبلمان اداری و خانگی
  4. میزهای چوبی خاص
  5. دکور TV روم و ویترین داخل پذیرایی

کمد دیواری سبک چوبی

در طراحی کمد دیواری هم می‌توان مانند کابینت رنگ چوب طبیعی استفاده کرد و هم رنگ‌های دیگر اما آنچه اهمیت دارد نوع روکش درب کمد دیواری است برای زیباتر جلوه کردن کمد دیواری می‌توان از روکشی استفاده کرد. البته بدلیل بالا رفتن نرخ ارز و قیمت بالای چوب امروزه دیگر چیزی به نام کمد دیواری چوبی وجود ندارد. برای تمام چوب نشان دادن کمد دیواری اغلب فریم دور درب را از چوب و قاب وسط آن را از ترکیب ام دی اف و روکش چوب می سازند تا هم هزینه‌ها کاهش یابد و هم ظاهر درب تمام چوب بنظر برسد.

البته متاسفانه بیشتر تولیدکنندگان این موضوع را با کارفرما مطرح نمی کنند و محصول را به اسم تمام چوب می‌فروشند. در کنار این نوع محصولات کمد دیواری نئوکلاسیک هم قابلیت اجرا با رنگ‌های مختلف را دارد یعنی هم با رنگ پوششی و هم با رنگ چشمه خالی (بافت روکش چوب در این حالت پیداست).

چرا شرکت اُرسی

مهم ترین مزیت شرکت ارسی نسبت به دیگر شرکتهایی که در زمینه‌ی تولید محصولات چوبی کار می‌کنند، تولید کاملاً سفارشی و بر اساس نیاز مشتری است. کاری که به دلیل زمان‌بر و هزینه‌بر بودن، بسیاری از شرکت‌ها انجام نمی‌دهند و تنها محصولات محدودی را تولید و به مشتریان و بازار ارائه می‌کنند که با این کار تا حد زیادی قدرت انتخاب کارفرما را محدود می‌کنند و محدود نمودن مشتری بر خلاف اصول مشتری مداری است.

از دیگر مزیت های شرکت دکوراسیون اُرسی می توانیم به موارد زیر اشاره کنیم:

  • قیمت مناسب و رقابتی
  • استفاده از متریال باکیفیت و درجه یک
  • احترام به مشتری و شفاف سازی
  • سابقه بالا و داشتن نمونه کارهای متعدد
  • خدمات پس از فروش مناسب
  • استفاده از ماشین آلات بروز و داشتن پرسنل مجرب
  • انجام سریع پروژه و تحویل کار در موقع مقرر

منبع : thespruce 

بروزرسانی: 1400/08/14

[yasr_visitor_votes size=”large” postid=”592″]
5/5 - (1 امتیاز)