کابینت مینیمال چیست؟

اگر شما هم از رنگ‌های روشن و خنثی در خانه خود استفاده می‌­کنید، احتمالاً از الگوهای ساده برای طراحی دکوراسیون خانه خود استفاده می‌کنید و جزو افرادی هستید که از شلوغی گریزانند و طرفدار سادگی هستند. به‌ این سبک اصطلاحاً مینیمالیست‌ گفته می‌شود. سبک مینیمال از آن دسته از سبک‌هاست که کمتر کسی از آن خسته می‌شود بطوریکه دکوراسیون خانه‌ی بسیاری از افراد هنرمند و مشهور بر اساس همین سبک طراحی و اجرا می‌شود. کابینت مینیمال با پیروی از سبک minimalist و با استفاده از متریال گوناگون که عمدتاً شامل MDF روکشی یا خام با رنگ پلی اورتان است، تولید می‌شود.

با ما همراه باشید تا در ادامه بیشتر در مورد این مدل از کابینت آشپزخانه (مشخصات فنی، قیمت، مزایا و معایب کابینت سبک مینیمال) را برای شما کاربران گرامی شرح دهیم.

کابینت مینیمال چیست؟

وقتی از کابینت مینیمال صحبت می‌کنیم یعنی می‌خواهیم آشپزخانه‌ای روشن با طراحی ساده داشته باشیم. آشپزخانه‌ای که علاوه بر اینکه شلوغ به نظر نمی‌رسد بلکه بزرگ‌تر از حد معمول نیز به نظر بیاید. بهره گیری از رنگ‌های روشن و خنثی (خصوصاً سفید)، استفاده از کابینت آشپزخانه با طراحی فلت و دستگیره‌های مخفی و همچنین هماهنگی رنگ دیوار با کابینت از جمله اقداماتی است که باعث می­‌شود آشپزخانه شما همواره ساده، مرتب و دلباز به نظر برسد. به عبارت دیگر کابینت سبک مینیمال در واقع همان کابینت نئوکلاسیک با طراحی ساده تر و نزدیک به سبک مدرن است.

کابینت مینیمال

فضاسازی و طراحی کابینت مینیمال

وقتی از کابینت مینیمال استفاده می‌کنید یعنی الگوهای پیچیده، دستگیره‌های تجملاتی با رنگ‌های مختلف و کنده‌کاری در کابینت‌های شما جایی ندارد و همین مهم ترین ویژگی کابینت مینیمال است. اما این کابینت ها برای هرخانه و هرفضایی مناسب نیستند. از آنجایی که تناسب در خانه یکی از اصول زیبایی است باید توجه داشته باشید که خانه‌هایی که فضای آزاد زیادی ندارند برای اجرای کابینت به سبک مینیمال مناسب هستند. البته کابینت آشپزخانه مینیمال تقریباً برای هر فضایی از نظر متراژ مناسب است بشرطی که از المان‌های مکمل مانند گلدان‌های طبیعی و همچنین ایجاد هارمونی رنگی در محیط به بهترین شکل ممکن استفاده نمایید.

کابینت مینیمال

برای کابینت مینیمال چه متریالی انتخاب کنیم؟

­با توجه به قرار گرفتن سینک ظرفشویی، ماشین لباسشویی یا اجاق گاز در فضای کابینت آشپزخانه و در معرض رطوبت و حرارت بودن کابینت و احتمال فرسودگی و آسیب دیدن آن باید سعی کنیم اولاً از رسیدن رطویت و حرارت مستقیم به کابینت جلوگیری کنیم و در مرحله‌ی بعدی متریالی برای کابینت انتخاب کنیم که در برابر شرایط محیطی مقاوم باشد. به همین منظور اگر از کابینت‌های مدرن مانند کابینت های گلاس یا ام دی اف استفاده می‌نمایید بهترین گزینه برای کابینت زیر سینک ورق PVC ضد آب است. در صورتیکه از کابینت‌ با رنگ پلی اورتان استفاده می‌کنید برای درب و کابینت زیر سینک بهتر است از متریال پلای وود (تخته چند لایی) استفاده نمایید.

کابینت فلزی

کابینت‌های فلزی با اینکه دوام بسیار بالایی دارند تقریباً منسوخ شده اند و دیگر استفاده نمی‌شوند. مهم ترین دلیلی که باعث محبوبیت این کابینت‌ها می‌شود ارزان‌ قیمت بودن آنها نسبت به جنس‌های دیگر است اما با توجه به محدودیت زیادی که این کابینت‌ها در فرم پذیری و رنگ بندی دارند، بنظر می‌رسد که باید کم کم به تاریخ بپیوندد.

کابینت ام دی اف

متریال ام دی اف ورق‌های متراکم از فیبر و ذرات چوب است که در دمای بالا و تحت‌ فشار زیاد با موادی همچون چسب و رزین ترکیب می‌شود. تقریباً %75 درصد از سهم بازار را این متریال به خود اختصاص داده است. از نظر هزینه ای نسبت به چوب و سایر مواد اولیه مناسب‌تر است. البته در رنج قیمتی بالاتر کابینت پلی اورتان که از جنس ام دی اف خام و روکش رنگ ساخته می‌شود هم گزینه‌ی مناسبی خواهد بود.

کابینت های گلاس

متریال بعدی‌ ام دی اف با روکش های گلاس است. این روکش براق است و مقاومت زیادی دارد. براق بودن سطح‌ ورق های گلاس‌ باعث می‌شود بهتر و راحت‌تر تمیز شود که این امر عامل مهمی برای انتخاب‌ نوع کابینت آشپزخانه محسوب می‌شود. البته در کنار این روکش، پلی گلاس و لمی گلاس هم هستند که قیمت بالاتری دارند و از نظر کیفی هم نسبت به هایگلاس کمی بهتر هستند.

حداقل هزینه‌ای که برای سفارش کابینت مینیمال باید در نظر بگیریم چقدر است؟

در رابطه‌ با هزینه‌های مربوط به سفارش کابینت آشپزخانه و تجهیزات آن همه چیز به سطح توقع شما بر می‌گردد. کابینت مینیمال به جهت سادگی خاصی که دارد عموماً از کابینت‌های دیگر ارزان قیمت‌ تر است اما توجه داشته باشید که تمام هزینه‌های شما برای طراحی دکوراسیون آشپزخانه در قیمت کابینت خلاصه نمی‌شود. علاوه بر اینکه ابعاد و اندازه کابینت و مواد اولیه به‌ کار رفته در کابینت در هزینه‌های شما اثر گذار هستند، مواردی از قبل چیدمان و نوع یونیت‌های کابینت (زمینی، ایستاده، جزیره) و همچنین برند یراق آلات و اکسسوری و از همه مهمتر نوع صفحه کابینتی که انتخاب می‌کنید همه و همه در هزینه‌های شما موثر هستند.

معرفی بهترین تولیدکنندگان کابینت آشپزخانه

برای انتخاب یک کابینت مناسب باید از سازندگان معتبر مشاوره‌ تخصصی دریافت کنید، از متریال باکیفیت استفاده کنید و از نظر زمان بندی و مسئولیت پذیری این مجموعه ها را محک بزنید. داشتن این خصوصیات، علاوه بر خدمات پس از فروش مناسب باعث می‌شود با اطمینان بالاتری خرید کنید. در زیر گزیده‌ای از کمپانی‌های سازنده کابینت در تهران که از اعتبار خوبی برخوردار هستند را معرفی خواهیم کرد:

  • شرکت کابینت ارسی
  • شرکت مینیاتور
  • شرکت انزو
  • شرکت نف
  • شرکت مهراز
  • شرکت پاراکس
  • شرکت بهسازان

تاریخ انتشار : 1401/02/04

منابع : minimalist kitchen & home-designing.com

لطفا با ستاره دادن از ما حمایت کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *