- قیمت کابینت نئوکلاسیک با رنگ پلی اورتان خارجی و یراق بلوم اتریش متری 15/000/000 تومان
- قیمت کابینت نئوکلاسیک با رنگ پلی اورتان ایرانی و یراق بلوم اتریش متری 14/000/000 تومان
- قیمت کابینت نئوکلاسیک با روکش PVC و یراق بلوم اتریش متری 13/000/000 تومان
- قیمت کابینت نئوکلاسیک با رنگ پلی اورتان خارجی و یراق فانتونی متری 14/500/000 تومان
- قیمت کابینت نئوکلاسیک با رنگ پلی اورتان ایرانی و یراق فانتونی متری 13/500/000 تومان
- قیمت کابینت نئوکلاسیک با روکش PVC و یراق فانتونی متری 12/500/000 تومان
فهرست مطالب
با توجه به محدودیتهایی که در طراحی آشپزخانه به سبک مدرن وجود دارد و همچنین طراحی شلوغ و پر تراکم سبک کلاسیک، این روزها طراحی بین سبکی مورد توجه بیشتری قرار گرفته، در علم معماری اصطلاحاٌ به این سبک نئوکلاسیک گفته میشود. کابینت نئوکلاسیک نیز با هدف تعدیل کابینتهای سبک مدرن و کلاسیک طراحی و ارائه شد. مهم ترین امتیازات این مدل کابینت عبارتند از :
- از نظر فرم پذیری نسبت به کابینت ام دی اف محدودیت کمتری دارد.
- از نظر هزینهای نسبت به کابینت سبک کلاسیک مقرون بصرفه تر است.
- از نظر رنگ بندی به دلیل استفاده از رنگ پلی اورتان، تنوع بسیار بالایی دارد.
مشخصات کابینت نئوکلاسیک
اصلیترین مشخصه کابینت نئوکلاسیک، طراحی دربهای آن است که از یک فریم در قسمت دور درب به همراه قسمتی صاف در بخش میانی تشکیل شده است. در طراحی به سبک نئوکلاسیک مانند سبک کلاسیک خبری از ستونهای بزرگ، دربهای برجسته و منبتهای پرکار و شلوغ نیست. همچنین از نظر طراحی این مدل کابینت به سادگی و یکنواختی کابینت سبک مدرن نیست که این موضوع برای کابینت سبک نئوکلاسیک یک مزیت محسوب میشود.
- طراحی سادهتر نسبت به سبک کلاسیک از نظر شلوغی
- طراحی خلاقانهتر نسبت به سبک مدرن و محدودیت اجرایی کمتر
مقایسه کابینت مدرن با نئوکلاسیک از نظر قیمت
عموماً قیمت کابینت نئوکلاسیک به دلیل نیاز به رنگ آمیزی بالاتر از کابینت های گلاس و پلی گلاس است. اما چرا با وجود هزینه بیشتری که کابینت نئوکلاسیک دارد باز هم بسیاری از مشتریان این نوع کابینت را انتخاب میکنند؟
مهم ترین دلیل برتری کابینت نئوکلاسیک تنوع در مدل و رنگ بندی آن است. در طراحی کابینت سبک نئوکلاسیک پیاده سازی لبههای گرد و ابزارخورده کاملاً امکان پذیر است. ضمن اینکه رنگ کابینت خود را از میان تعداد زیادی از رنگهای موجود در کالیته رنگی، انتخاب میکنید حتی درصد مات یا براق بودن رنگ را نیز میتوانید انتخاب کنید.
آشنایی با مدلهای مختلف کابینت نئوکلاسیک
بدنهی بیشتر کابینتها از ورق MDF ایرانی یا خارجی به ضخامت 16 میلیمتر ساده یا طرح کتان ساخته میشود. بنابر این بیشتر تفاوتی که در بین کابینتهای مختلف ملاحظه میکنید مربوط به نوع متریال و مدل درب کابینت است. در طراحی کابینت نئوکلاسیک معمولاً از MDF خام به ضخامت 22 یا 25 میلیمتر یا چوب و روکش طبیعی استفاده میشود. در نتیجه میتوان کابینت نئوکلاسیک را به انواع زیر تقسیم بندی کرد.
- از نظر درصد ماتی یا براق بودن : مات، سوپر مات، براق، پولیشی
- از نظر ضخامت و طرح درب : میلانو، CNC، انزو، نیلوفری
- از نظر نوع پوشش : رنگ پلی اورتان، روکش وکیوم (PVC)
تفاوت کابینت شرکتی با کابینت کارگاهی در چیست؟
مهمترین دلایل بالاتر بودن قیمت کابینت شرکت در مقایسه با کابینت کارگاهی، کیفیت ساخت و اجرای متفاوت و همچنین ضمانت کیفیت متریال و خدمات پس از فروش است.
میتوان بجای رنگ پلی اورتان خارجی از رنگ ایرانی استفاده نمود! میتوان بجای MDF خارجی از نوع ایرانی آن استفاده کرد! میتوان بجای یراق آلات وارداتی و باکیفیت از محصولات چینی استفاده کرد! اما مطمئن باشید استفاده از متریال درجه 2، کیفیت محصول نهایی را به شدت تحت تاثیر قرار میدهد.
ارائه قرارداد شفاف همراه با جزئیات کامل (شامل، نوع متریال مصرفی، تعهدات طرفین، زمان تحویل و ضمانتهای اجرایی) یکی از مهمترین مزیتهایی است که شرکتهای کابینت سازی معتبر نسبت به کارگاههای کابینت سازی کوچک دارند.
کابینت CNC بهتر است یا کابینتی که با هنر نجاری به صورت دستی ساخته میشود؟
کابینت CNC : ارزانترین و سریعترین روش برای ساخت درب کابینت Neoclassic استفاده از ماشین آلات CNC است که بر روی MDF خام 25 یا 18 میل، با روش کف تراشی طرح مورد نظر روی درب کابینت اجرا میشود اما بزرگترین ایراد این روش تابیدگی درب کابینت بعد از رنگ آمیزی آن است به همین دلیل علیرغم کاهش هزینههای اجرایی با بکارگیری این روش را معمولاً توصیه نمیکنیم.
کابینت قاب تونیک : به دلیل انعطاف پذیر بودن فرآوردههای چوبی بهتر است بجای آنکه درب کابینت به صورت یک تکه ساخته شود از چند قطعه کوچکتر ساخته شود تا تنش چوب یا MDF خام خنثی شود. به همین منظور قسمتهای مختلف درب کابینت با اتصالات فارسی یا کام و زبانه به یکدیگر متصل میشوند.
در این حالت احتمال تاب برداشتن درب کابینت بسیار کم میشود اما چون این کار به صورت دستی انجام میپذیرد و زمان بیشتری نسبت به حالت CNC نیاز دارد باعث میشود قیمت کابینتی که با هنر نجاری و به صورت دستی تولید شده است، نسبت به حالت CNC بیشتر باشد.
راهنمای انتخاب یراق مناسب برای کابینت سبک نئوکلاسیک
اینکه شما چه نوع لولا، ریل و جکی برای کابینت آشپزخانه خود انتخاب میکنید تاثیر زیادی بر بهای تمام شدهی پروژه خواهد گذاشت. در حال حاضر بهترین یراق آلات کابینت مربوط به شرکت Blum اتریش و همچنین بهترین انواع اکسسوری آشپزخانه متعلق به برند Fantoni است. البته برندهای شناخته شدهی دیگری مانند : Hafele (آلمان)، Otlav (ایتالیا)، NHN (ژاپن)، Bonaiti (ایتالیا) هم در بازار هستند که در پروژههای مختلف از آنها استفاده میکنیم.
با توجه به سنگینتر بودن وزن دربهای کابینت سبک نئوکلاسیک، برای اینکه حداقل تا 5 سال نیاز به تعویض یراق آلات کابینت نداشته باشید، قطعاً پیشنهاد ما به شما انتخاب لولا، ریل و جک بلوم اتریش خواهد بود.
قیمت کابینت نئوکلاسیک با رنگ پلی اورتان
بهترین و باکیفیتترین پوشش برای سطوح چوبی رنگ پلی اورتان است. این پوشش به دلیل چسبندگی زیاد و خشک شدن سریع و همچنین مقاومت و دوام بالایی که دارد برای کابینت سبک نئوکلاسیک کاملاً مناسب است. مهم ترین تامین کنندگان رنگ پلی اورتان در ایران برندهای (Genc آلمان)، ( Kubilay ترکیه) و (Valresa اسپانیا) هستند که شرکت اُرسی در تولیدات خود از محصولات هر سه شرکت بنا به نیاز پروژه استفاده مینماید.
قیمت کابینت با رنگ پلی اورتان با توجه به نوع رنگ انتخابی و همچنین متغیرهای دیگری مثل نوع یراق مصرفی و متریال بدنه و ضخامت درب کابینت، تعیین میشود. در حال حاضر قیمت کابینت نئوکلاسیک با رنگ پلی اورتان خارجی به شرح ذیل است:
قیمت کابینت نئوکلاسیک CNC با رنگ پلی اورتان
ضخامت MDF خام مصرفی در کابینتهای شیاردار CNC نسبت به کابینت نئوکلاسیک ساده، کمی بیشتر است. ضمن اینکه هزینه اجرای طرح با استفاده از ماشین آلات CNC بر روی کابینت باعث بالا رفتن قیمت تمام شده کابینت میشود. همچنین هزینهی رنگ آمیزی و مدت زمان مورد نیاز برای تولید کابینت CNC نسبت به کابینت ساده بیشتر است. با توجه به موارد فوق قیمت کابینت نئوکلاسیک شیاردار با رنگ پلی اورتان وارداتی عبارت است از:
قیمت کابینت نئوکلاسیک با روکش PVC (وکیوم)
با توجه به وارداتی بودن رنگ پلی اورتان مصرفی در کابینتهای سبک نئوکلاسیک و همچنین بالا بودن دستمزد رنگ آمیزی، یکی از راههای جایگزین استفاده از پوشش PVC به جای پلی اورتان است. از نظر هزینهای قیمت کابینت نئوکلاسیک وکیوم حدود %20 کمتر از کابینتهای رنگ شده است اما با توجه به اینکه در ایران بجای استفاده از روکش PVC کرهای و چسب آلمانی از محصولات چینی استفاده میشود، کابینت وکیوم کیفیت مناسبی ندارد و توصیه نمیشود.
چه پارامترهایی باعث بالا رفتن قیمت کابینت میشود؟
- استفاده از لولا، ریل و جک بلوم اتریش بجای یراق چینی یا ترک باعث افزایش قیمت کابینت بین 5 تا 10 درصد میشود.
- انتخاب بدنه کابینت از جنس MDF طرح کتان با مغز خارجی بجای MDF ایرانی و همچنین انتخاب پشت بدنه 8 میل بجای 3 میل (فیبر) باعث افزایش قیمت کابینت بین 5 تا 10 درصد میشود.
- انتخاب ارتفاع 90 یا بیشتر بجای ارتفاع استاندارد 70 برای کابینتهای دیواری باعث افزایش قیمت کابینت به میزان %20 میشود.
- استفاده از کابینتهای قدی و کمدی بجای کابینت زمینی و دیواری حدود %80 به قیمت کابینت میافزاید.
- استفاده از کابینت جزیره نسبت به حالت بدون جزیره در افزایش قیمت کابینت تاثیر زیادی خواهد داشت.
- انتخاب صفحه کابینت کورین، کوارتز یا سنگ طبیعی بجای صفحه کابینت HPL شرکتی باعث افزایش هزینه تمام شده کابینت میشود.
نحوه محاسبه قیمت کابینت نئوکلاسیک
قیمت هر متر کابینت نئوکلاسیک بر اساس نوع متریال استفاده شده مانند یراق، رنگ، MDF خام یا چوب طبیعی، تعیین میشود. بسیاری از تولید کنندگان این مدل کابینت از رنگهای پلی اورتان ایرانی استفاده میکنند که کیفیت کار و دوام ماندگاری رنگ کابینت را به شدت کاهش میدهد. همچنین بجای استفاده از یراق بلوم اتریش که بسیار باکیفیت است از جک و ریل و لولای چینی استفاده میکنند بنابر این بخش زیادی از اختلاف قیمت کابینتهای نئوکلاسیک خارجی با نوع ایرانی دارند به همین موضوع بر میگردد.
استفاده از ام دی اف خام درجه 2 بجای MDF خام وارداتی برای دربهای کابینت و همچنین جایگزین کردن MDF ایرانی بجای MDF طرح کتان خارجی برای بدنهی کابینت میتواند قیمت هر متر کابینت نئوکلاسیک را تحت تاثیر قرار دهد
کابینت نئوکلاسیک با روکش چوب یا رنگ پوششی
درب کابینت نئوکلاسیک در بیشتر پروژهها از MDF خام تولید میشود که به دو صورت ساده با رنگ پوششی و حالت دوم با روکش چوب طبیعی اجرا میشود. در حالت اول رنگ کاملاً سطح MDF خام را پوشش میدهد اما در حالت دوم بافت چوب و برجستگیهای آن پس از رنگ کاری قابل رویت است.
درب کابینت نئوکلاسیک از یک فریم در قسمت دور درب و یک قاب فلت در بخش میانی درب کابینت تشکیل شده که به دو روش کام و زبانه یا اتصالات فارسی با یکدیگر کلاف میشوند. حالت ساده تری هم برای تولید درب کابینت نئوکلاسیک وجود دارد که با استفاده از دستگاه CNC انجام میشود که نسبت به حالت کلافی کیفیت و استحکام پایینتری دارند.
کابینت نئوکلاسیک طوسی
رنگ طوسی و ترکیبات آن که شامل ترکیبهای رنگی تیره و روشن این خانواده میشود معمولاً اولویت اول افرادی است که طرفدار کابینت مدرن و سبکهای مشابه هستند. البته این نکته را در نظر داشته باشید که در سبک مدرن و کابینتهایی که با ورق MDF روکشی ساخته میشوند، در انتخاب رنگ محدودیت بیشتری دارید اما در کابینت سبک نئوکلاسیک که با MDF خام و رنگ پلی اورتان اجرا میشود میتوانید میزان تیرگی یا روشن بودن رنگ کابینت و همچنین مات یا براق بودن آن را انتخاب نمایید. در این حالت انواع کابینت آشپزخانه طوسی رنگ عبارتند از :
- کابینت نئوکلاسیک طوسی مات
- کابینت نئوکلاسیک طوسی سوپر مات
- کابینت نئوکلاسیک طوسی براق
کابینت نئوکلاسیک با روکش چوبی
کابینتهای روکشی به دو دسته کابینت با روکش چوب طبیعی و کابینت با روکش مصنوعی تقسیم بندی میشوند که از نظر زیبایی و دوام کابینتهایی که با روکش چوبی اجرا میشوند نسبت به کابینت با روکش مصنوعی مانند PVC (وکیوم ممبران) مزیت رقابتی بیشتری دارند. کابینت neoclassic با روکش طبیعی هم زیبایی کابینتهای چوبی لوکس را یدک میکشد و هم بدلیل بکارگیری روکش چوب بجای چوب، قیمت مناسبتری نسبت به کابینتهای تمام چوب دارد.
کابینت نئوکلاسیک سفید
بی شک پر طرفدارترین رنگهای کابینت نئوکلاسیک سفید و طوسی هستند. استفاده از رنگهای روشن مانند سفید خصوصاً در محیطهای کوچک باعث دلباز تر شدن فضای آشپزخانه خواهد شد. ضمن اینکه ست کردن سایر اجزای محیط مثل کانتر تاپس (صفحه) با کابینت سفید کار آسانی است. تنها ایراد اساسی انتخاب کابینت سفید رنگ، حساسیت بیشتر در برابر لک و سریع کثیف شدن آن است. اگر این موضوع برای شما اهمیت زیادی دارد پیشنهاد میکنیم حتماً از رنگهای سوپر براق مثل کابینت پولیشی استفاده کنید چراکه تمیز کردن این نوع کابینتها بسیار آسانتر است.
البته با پیشرفت تکنولوژی و بهبود کیفیت متریال مصرفی مثل رنگ امروزه رنگ هایی وجود دارد که کیفیت بسیار بالایی دارند و به راحتی تمیز می شوند. همچنین در برابر رطوبت و آب مقاومت بسیار خوبی دارند. پس اگر قصد انتخاب کابینت کلاسیک سفید با طراحی ساده تر را دارید ما به شما کابینت نئوکلاسیک را پیشنهاد می کنیم که به مراتب از سبک کلاسیک ساده است و به همان اندازه زیبا و چشم نواز …
بهترین رنگ کابینت نئوکلاسیک چیست؟
انتخاب نوع رنگ مصرفی هم در قیمت و هم در کیفیت کابینت نئوکلاسیک تاثیرگذار خواهد بود. قبل از انتخاب نوع رنگ، پیشنهاد ما این است که ببینید طرفدار رنگ چوب طبیعی هستید یا رنگ های پوششی. رنگ های قهوه ای مثل فندقی و گردویی در دسته ی رنگ های خودرنگ و شفاف طبقه بندی می شوند درصورتیکه رنگ های پوششی کاملا سطح چوب و روی کار را می پوشانند و دامنه ی گسترده تری دارند مانند رنگ طوسی.
اگر از رنگ های پوششی استفاده می کنید کیفیت چوب و روکش زیر کار خیلی اهمیت ندارد و می توان تنها از ام دی اف خام رنگ شده برای ساخت کابینت با رنگ پوششی استفاده کرد اما اگر به رنگ طبیعی چوب علاقه مند هستید باید از ام دی اف روکش شده و رنگ های شفاف استفاده کنید. بهترین رنگ های کابینت در حال حاضر این رنگ ها هستند :
- سفید
- طوسی
- سبز تیره
- آبی تیره
- خاکستری
- قهوه ای
فرق کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک
کابینت کلاسیک از نظر ظاهری کمی شلوغ به نظر میرسد و این درحالی است که بیشتر افراد علاقهمند به سبک مدرن، طرفدار طرحهای ساده و مینیمال هستند. کابینت کلاسیک از چوب طبیعی و با استفاده از مهارت و هنر نجاران باسابقه ساخته میشود. بنابر این قیمت بالایی دارد و بیشتر در خانه های ویلایی لوکس و گران قیمت اجرا می شود. اما در سبک نئوکلاسیک با جایگزینی MDF خام بجای چوب طبیعی هزینهها تا حد زیادی تعدیل میشود.
- طراحی ساده تر نسبت به سبک کلاسیک
- قیمت ارزان تر نسبت به کابینت چوبی کلاسیک
- طراحی و اجرای سریعتر نسبت به کابینت منبت کاری شده
- نسبت به مدلهای سنتی و کلاسیک بروزتر و کاربردیتر است
کابینت نئوکلاسیک دو رنگ ترندترین مدل 2022
استفاده از تضاد رنگی یکی از ترفندهایی است که بیشتر معماران و دکوراتورها از آن بهره میبرند و معمولاً به خوبی جواب میدهد. کابینت نئوکلاسیک دو رنگ با ترکیب رنگهای تیره و روشن مانند سفید، طوسی، سورمه ای، خاکستری، کرم، نسکافه ای و رنگ چوب از بهترین رنگهایی هستند در سال 2021 – 2022 بیشترین آمار فروش را دارند.
در طراحی کابینت دور رنگ اغلب رنگ کابینت جزیره یا کاور هود را از دیگر کابینتها متمایز انتخاب میکنند و یا اینکه کابینت دیواری و زمینی را با دو طیف رنگی مختلف اجرا میکنند. همچنین در انتخاب کانتر تاپس (صفحه کابینت) بهتر است اگر رنگ کابینت زمینی را تیره انتخاب میکنید از صفحه کابینت سرامیکی یا کوارتز سفید یا روشن با رگههای تیره استفاده کنید تا این تضاد رنگی جلوهی بیشتری پیدا کند.
کابینت مدرن بهتره یا نئوکلاسیک چرا؟
کابینت مدرن معمولترین نوع کابینتی است که در هر خانهای یافت میشود که هم نسبت به سایر کابینتهای آشپزخانه قیمت مناسبی دارد و هم به علت پر تعداد بودن شرکتهای طراحی دکوراسیون اولین گزینه برای افرادی است که قصد دارند برای منزل خود کابینت سفارش دهند. بدلیل محدودیتهایی که در انتخاب طرح و رنگ ام دی اف و همچنین محدودیت هایی که ناشی از ویژگی های ساختاری ورق ام دی اف است نمی توان هر سبکی را بصورت تمام ام دی اف پیاده سازی کرد. به همین دلیل امروزه کابینت مدرن کمی دچار یکنواختی شده و سبک نئوکلاسیک طرفدار بیشتری پیدا کرده
- بدلیل استفاده از رنگ قدرت انتخاب در رنگ کابینت نامحدود است.
- گاهی سادگی زیاد در طراحی دکوراسیون باعث ایجاد حس نامطلوب می شود که از این نظر سبک نئوکلاسیک سبکی متعادل است.
- تنها ایراد کابینت نئوکلاسیک در مقایسه با کابینت ام دی اف و هایگلس بالاتر بودن قیمت آن است.
نحوه طراحی آشپزخانه نئوکلاسیک
سادگی در طراحی و استفاده از رنگ های پلی اورتان یا پلی استر و همچنین پولیش از خصوصیات کابینت نئوکلاسیک است. بکارگیری رنگ های تیره و سرد مثل طوسی و خاکستری از دیگر خصوصیات این نوع کابینت است. استفاده ترکیبی از متریال گوناگون مثل ام دی اف و روکش چوبی به زیبایی کابینت می افزاید و از سوی بیشتر طراحان و دکوراتورها توصیه می شود.
درب های کابینت نئوکلاسیک معمولا تمام ام دی اف و یا از فریم چوب طبیعی، ورق ام دی اف و روکش چوبی ساخته می شود. برای انتخاب دستگیره می توان هم از دستگیره های مخصوص سبک کلاسیک استفاده کرد و هم دستگیره کابینت های مدرن، البته بر اساس تجربه و سلیقه مشتریان استفاده از دستگیره های مدرن بیشتر توصیه می شود
قبل از خرید کابینت به این نکات توجه کنید
برای خرید کابینت نئوکلاسیک چند مورد مهم و حائز اهمیت وجود دارد که توجه به آنها باعث می شود انتخاب بهتری داشته باشید. عواملی مانند نوع ام دی اف مصرفی، نوع چوب یا روکش مصرفی، رنگ مورد استفاده و مدل کابینت مهم ترین آنها هستند که در ادامه توضیحاتی در مورد هریک از این موارد ارائه خواهیم کرد.
خارجی یا ایرانی بودن ام دی اف مصرفی
انتخاب نوع و ضخامت روکش چوب مصرفی
کیفیت رنگ مورد استفاده
کیفیت ورق MDF تاثیر زیادی در قیمت کابینت می گذارد
بطور معمول برای تولید یونیت و بدنه کابینت آشپزخانه از ورق ام دی اف سفید صابونی استفاده می شود که هم می توان از ورق های ایرانی استفاده کرد و هم خارجی که کیفیت بالاتری دارند. برای تولید درب کابینت نئوکلاسیک در بیشتر موارد از ابزار نیلوفری استفاده می شود که بسته به طرح درب هم می توان از ام دی ام 18 میل استفاده کرد و هم 25 میل. ام دی اف خام هم مانند ام دی اف سفید صابونی ایرانی و خارجی دارد که نوع خارجی آن با اختلاف بهتر است.
انواع کابینت نئوکلاسیک
بر اساس نوع متریالی که در ساخت کابینت آشپزخانه استفاده می شود میتوان کابینت نئوکلاسیک را به سه دسته اصلی تقسیم کرد:
1- کابینت ام دی اف خام رنگ شده
2- کابینت نئوکلاسیک با روکش چوب
3- کابینت نئوکلاسیک چوبی
بدنه و دربها بطور کامل از MDF خام ساخته میشود. بر روی درب کابینت با استفاده از ماشین آلات CNC طرح مورد نظر حکاکی شده و با استفاده از رنگهای پوششی کابینت در نهایت رنگ آمیزی میشود. این مدل کابینت آشپزخانه قیمت مناسبی نسبت به کابینت با درب چوبی و روکش چوبی دارد.
قیمت هر متر کابینت نئوکلاسیک چگونه محاسبه میشود؟
قیمت هر متر کابینت نئوکلاسیک بر اساس نوع متریال استفاده شده مانند یراق، رنگ، MDF خام یا چوب طبیعی، تعیین میشود. بسیاری از تولید کنندگان این مدل کابینت از رنگهای پلی اورتان ایرانی استفاده میکنند که کیفیت کار و دوام ماندگاری رنگ کابینت را به شدت کاهش میدهد. همچنین بجای استفاده از یراق بلوم اتریش که بسیار باکیفیت است از جک و ریل و لولای چینی استفاده میکنند بنابر این بخش زیادی از اختلاف قیمت کابینتهای نئوکلاسیک خارجی با نوع ایرانی دارند به همین موضوع بر میگردد.
استفاده از ام دی اف خام درجه 2 بجای MDF خام وارداتی برای دربهای کابینت و همچنین جایگزین کردن MDF ایرانی بجای MDF طرح کتان خارجی برای بدنهی کابینت میتواند قیمت هر متر کابینت نئوکلاسیک را تحت تاثیر قرار دهد
فرق کابینت کلاسیک و نئوکلاسیک
کابینت کلاسیک از نظر ظاهری کمی شلوغ به نظر میرسد و این درحالی است که بیشتر افراد علاقهمند به سبک مدرن، طرفدار طرحهای ساده و مینیمال هستند. کابینت کلاسیک از چوب طبیعی و با استفاده از مهارت و هنر نجاران باسابقه ساخته میشود. بنابر این قیمت بالایی دارد و بیشتر در خانه های ویلایی لوکس و گران قیمت اجرا می شود. اما در سبک نئوکلاسیک با جایگزینی MDF خام بجای چوب طبیعی هزینهها تا حد زیادی تعدیل میشود.
- طراحی ساده تر نسبت به سبک کلاسیک
- قیمت ارزان تر نسبت به کابینت چوبی کلاسیک
- طراحی و اجرای سریعتر نسبت به کابینت منبت کاری شده
- نسبت به مدلهای سنتی و کلاسیک بروزتر و کاربردیتر است
قیمت کابینت نئوکلاسیک
قیمت کابینت نئوکلاسیک همانند ویژگیهای ظاهری در بیشتر موارد بالاتر از کابینت سبک مدرن و پایین تر از کابینتهای سبک کلاسیک است.
دلیل بالاتر بودن قیمت کابینت نئوکلاسیک نسبت به کابینت مدرن چیست؟
پاسخ : مهمترین دلیل این اتفاق وجود پارامتر رنگ در طراحی کابینت سبک نئوکلاسیک است. درصورتیکه کابینتهای مدرن مثل هایگلاس و ملامینه نیازی به رنگ آمیزی ندارند.
دلیل بالاتر بودن قیمت کابینت نئوکلاسیک نسبت به کابینتهای چوبی چیست؟
پاسخ : دلیل اصلی گران قیمتتر بودن کابینتهای چوبی نسبت به کابینت آشپزخانه نئوکلاسیک این است که بجای چوب که متریال با ارزش و گرانبهایی است در تولید کابینت نئوکلاسیک از ام دی اف خام یا ترکیب MDF و روکش چوب استفاده میشود که هزینه تمام شده را بطور چشمگیری کاهش میدهد.
[yasr_visitor_votes size=”large”]
تاریخ انتشار : 1403/02/07 منبع : neoclassical kitchen price