محاسبه آنلاین قیمت کابینت آشپزخانه

امروزه آشپزخانه به یکی از مهمترین بخش های دکوراسیون داخلی تبدیل شده و متخصصین طراحی دکوراسیون همواره سعی می‌کنند بهترین و کاربردی‌ترین چیدمان را برای این بخش از خانه در نظر بگیرند تا علاوه بر استفاده ‌ی بهینه از فضای آشپزخانه، حداکثر کارایی و زیبایی را نیز تامین کنند. اما هزینه تمام شده و نحوه محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه جزو اساسی ترین دغدغه‌های مردم است که امروز سعی میکنیم همه نکات محاسبه آنلاین قیمت کابینت را توضیح دهیم.

همچنین در مورد موضوعاتی از قبیل : انواع کمد دیواری و نحوه اندازه گیری ابعاد آن و همچنین آموزش برآورد قیمت کمد دیواری در مقاله‌ای جداگانه با عنوان ((محاسبه آنلاین قیمت کمد دیواری)) توضیح دادیم، که می‌توانید آن را مطالعه نمایید.

شرکت‌های کابینت سازی چگونه قیمت کابینت را محاسبه می‌کنند؟

واقعیت این است که محاسبه قیمت کابینت چندان کار پیچیده ای نیست اما نفع بعضی از افراد سود جو در پیچیده کردن این محاسبات است تا از آب گل آلود ماهی بگیرند! اگر قصد دارید کابینت سفارش دهید پیشنهاد می‌کنم حتماً به یک شرکت طراحی کابینت مراجعه کنید تا نیاز شما و آنچه در ذهن دارید به صورت نقشه های اجرایی و سه بعدی بر روی کاغذ ترسیم شود. بعد از اینکار کافیست نقشه های خود را برای شرکت های کابینت سازی ارسال کنید و لیست قیمت دریافت کنید.

محاسبه قیمت کابینت به صورت حدودی

 مهم ترین پیش نیاز اینکار آشنایی با قسمت های مختلف کابینت است چرا که بخش های مختلف کابینت قیمت های متفاوتی دارند و شناخت آنها می تواند در تخمین قیمت تمام شده کابینت به شما کمک نماید. اگر بدنبال نرم افزار خاصی در این زمینه هستید و یا تمایل دارید با استفاده از ابزار های محاسبه آنلاین قیمت کابینت این کار را انجام دهید این پیج را تا پایان مطالعه بفرمایید.

مراحل برداشت اندازه کابینت آشپزخانه

  • پلان و نقشه کف آشپزخانه را تهیه کنید.
  • مشخص کردن جنس کابینت مورد نظر جهت نصب ؛ مثلا در نصب کابینت‌ تمام چوب کلاسیک ، فضاهایی برای ستون‌ها و تزئینات در نظر گرفته می‌شود که باید این امر را لحاظ کنید.
  • مشخص کردن محل تاسیسات و لوله‌های آب، فاضلاب، گاز ، هود و…
  • مشخص کردن دستگاه هایی که نیاز است در آشپزخانه نصب شوند ؛ مانند فر، ماکروفر، ماشین لباسشویی، ماشین ظرفشویی، یخچال، دستگاه تصفیه آب و . ..
  • مشخص کردن محدودیت‌های فضا در آشپزخانه مانند ارتفاع سقف یا محل ستون ها و …
  • درنظر گرفتن نیاز و سلیقه مشتری ؛ به عنوان مثال نیاز به ویترین، نیاز به نصب جزیره یا …

آموزش اندازه گیری و محاسبه آنلاین قیمت کابینت

با توجه به نکات بسیار زیادی که در اندازه گیری کابینت بایستی مورد توجه قرار گیرد، توصیه می‌شود اندازه گیری کابینت را به فردی متخصص واگذار کنید اما گاهی لازم است که حدود اندازه کابینت خود را بدانید تا هم در هنگام تماس با یک شرکت طراحی کابینت اطلاعات لازم را ارائه کنید و هم در صورت مواجهه با افراد سودجو  سرتان کلاه نرود!. به همین منظور در ادامه تمامی مراحل و نکات اندازه گیری کابینت را به صورت گام به گام مرور می‌کنیم تا با قواعد و اصول کلی این امر آشنا شوید.

مراحل برداشت اندازه کابینت

  1. نقشه ‌ی کف آشپزخانه را رسم کنید و اندازه طول هر دیوار را یادداشت نمایید.
  2. محل دقیق درب، پنجره، کلید و پریز، لوله کشی‌های آب، گاز، فاضلاب، دریچه‌های خروجی هود و یا تهویه هوا را با دقت اندازه گیری کنید و بر روی نقشه علامت بزنید.
  3. اندازه گیری‌های کف تا آستانه ی پنجره ها، از آستانه ی پنجره‌ها تا بالای پنجره و از بالای پنجره تا سقف را ثبت کنید.
  4. موانع و محدودیت‌ها را مشخص کنید : لوله ها، رادیاتورها و دریچه‌ها از محدود کننده‌های شایع در طراحی و اندازه گیری کابینت‌ها هستند.
  5. محل دقیق وسایل آشپزخانه را مشخص کنید : تمامی لوازم آشپزخانه مانند آبگرم کن یا پکیج، هود، یخچال، گاز، سینک یا هر تجهیز دیگری که بایستی در کابینت‌ها نصب شود را لیست کنید.
  6. جانمایی و چیدمان تمامی وسایل را با توجه به اندازه های برداشت شده مشخص نمایید.

توضیحات تکمیلی

  1. بهتر است برای رسم دقیق‌تر و اطمینان از انجام مناسب اندازه گیری کابینت ، از یک کاغذ شطرنجی برای رسم پلان کلی استفاده کنید.
  2. رسم را با مداد انجام دهید تا امکان تغییرات کلی و جزیی فراهم باشد.
  3. با توجه به این که اندازه گیری کابینت یکی از مهمترین بخش‌های این کار است ، سعی کنید این فرایند را با دقت و حوصله انجام دهید. به یاد داشته باشید که دقت در طراحی ، از دوباره کاری‌ها و مشکلات نصب ، پیش گیری خواهید کرد.
  4. در این مرحله توصیه می‌شود که کلیه اندازه گیری‌ها را 2 بار انجام دهید تا از به وجود آمدن هر گونه خطای احتمالی در این مرحله جلوگیری شود .

جمع بندی و مرحله پایانی

در این مرحله که تمامی اندازه‌های را مشخص کرده اید، دستگاه‌ها مورد نظر جهت نصب در آشپزخانه را بررسی نموده ‌ اید و می دانید که به جزیره نیاز دارید یا خیر ، می‌توانید با توجه به فضایی که برای ذخیره سازی نیاز دارید ، طراحی کابینت ها را شروع کنید. ارتفاع کابینت‌های دیواری، عمق کابینت و استفاده از کابینت‌های بلند ، همه به سلیقه و نیاز شما بستگی دارد. نقشه ی کابینت‌ها را با توجه به سلیقه ی خود روی پلان رسم کنید.

فراموش نکنید که استاندارد فاصله ی بین کابینت ها، عمق کابینت‌های زمینی و دیواری ، محدوده ی مشخصی دارد که بایستی جهت سهولت استفاده ، رعایت شود. محل اجاق گاز، سینگ و یخچال از مهم‌ترین بخش‌های طراحی کابینت است که باید سعی کنید بهترین چیدمان را داشته باشد.

هنگامی که اندازه‌ها رسم شد و پلان و طراحی مورد نظر خود را رسم نمودید ، به راحتی می‌توانید با اندازه گرفتن طول، عرض و ارتفاع کابینت ها، مجموع اندازه‌های مورد نیاز جهت سفارش را به دست آوردید.

محاسبه آنلاین قیمت کابینت آشپزخانه

وقتی تولیدکننده به شما می گوید قیمت کابینت با روکش چوب متری 5 میلیون تومان ممکن است خیلی سریع در ذهنتان محاسبه کنید که اگر حدوداً 10 متر طول کابینت داشته باشم هزینه تمام شده کابینت آشپزخانه حدود 50 میلیون تومان خواهد شد! اما این برآورد اصلاً دقیق نیست و قیمت واقعی کابینت خصوصاً کابینت سبک کلاسیک چوبی خیلی بیشتر از این مقدار خواهد شد که به تعدادی از عوامل تاثیر گذار اشاره خواهیم کرد:

اجزاء مختلف کابینت را بشناسید

قبل از هرچیز بهتر است بدانید که قسمت های مختلف کابینت اعم از کابین زمینی و دیواری، کابین ایستاده یا قدی، ویترین، کاور یا دکور هود و همچنین کابین جزیره از نظر مدت زمان ساخت و میزان متریال مصرفی با یکدیگر متفاوت هستند به همین خاطر در زمان محاسبه قیمت کابینت ضرایب قیمتی خاصی برای هر یک از این موارد در نظر گرفته می شود. به استثنای هزینه خرید مواد اولیه و دستمزد هزینه های جانبی دیگری هم وجود دارند که شاید خیلی به چشم نیایند اما تاثیر زیادی در قیمت کابینت می گذارند.

  • هزینه حمل و نصب

این مبلغ غالباً بین 10 تا 15 درصد کل مبلغ قرارداد است که به قیمت کابینت آشپزخانه اضافه می شود و شامل هزینه های بسته بندی، ارسال و نصب می شود.

  • هزینه خرید دستگیره، اکسسوری و صفحه کابینت

عرفاً هزینه خرید اقلامی مانند ریل، لولا و جک با تولیدکننده می باشد و هزینه هایی مثل خرید دستگیره و اکسسوری (سوپرمارکت و …) و صفحه کابینت با قیمت طراحی کابینت محاسبه نمی شوند و بر عهده کارفرما خواهد بود.

محاسبه آنلاین قیمت کابینت ایستاده یا قدی

کابینت ایستاده یا قدی به قسمتی از کابینت آشپزخانه گفته می شود که ارتفاع آن از کف زمین تا نزدیکی سقف است. همانطور که در تصویر ملاحظه می کنید تمامی قسمت ها این کابینت حتی بخش هایی که فر و ماکروفر قرار دارد به عنوان کابینت ایستاده محاسبه می شود و ضریبی معادل 3 برابر کابینت زمینی (%180) برای آن استفاده خواهد شد.

چرا کابینت قدی 3 برابر کابین زمینی محاسبه می شود؟

طبق تجربه و عرفی که از طرف اتحادیه تعیین شده، بدلیل اینکه تولید یک متر طول کابینت ایستاده حدوداً 3 برابر کابینت زمینی زمان و متریال نیاز دارد، این ضریب برای محاسبه قیمت کابینت در نظر گرفته می شود.

نحوه محاسبه هزینه کابینت جزیره یا کانتر

کابینت جزیره ای ایده جدیدی در حوزه طراحی دکوراسیون و محیط آشپزخانه بود که اولین بار توسط یک شرکت ایتالیایی ارائه شد و بعد از مدت کوتاهی بدلیل کاربردی بودن و زیبایی خاصی که به فضای آشپزخانه می داد به یکی از اجزاء مهم کابینت آشپزخانه مخصوصاً سبک کلاسیک تبدیل شد. جزیره کابینت کلاسیک در مرکز آشپزخانه قرار می گیرد تا هم فضایی برای سرو غذا فراهم شود و هم از کابینت قسمت پایین آن برای نگهداری وسایل آشپزخانه استفاده شود.

ضمن اینکه گاهی اوقات و بنا به شرایط محیطی می توان سینک ظرفشویی را در کابینت جزیره تعبیه کرد که باعث استفاده بهینه از فضا و زیبایی بیشتر محیط آشپزخانه می شود. همانگونه که اشاره شد قیمت کابین جزیره با ضریب % 120 یعنی دو برابر کابین زمینی محاسبه می شود.

کابینت متری 5 میلیون تومان یعنی چی؟

قبل از پاسخ به این سوال لازم است تعریف دقیقی از یک متر کابینت داشته باشیم. وقتی ما به عنوان تولید کننده به شما لیست قیمت ارائه می کنیم و می گوییم برای مثال قیمت کابینت متری 5 میلیون تومان یعنی یک متر کابین زمینی به همراه یک متر کابین دیواری و متعلقات که شامل ریل و لولا و جک می شود 5 میلیون تومان برای شما هزینه خواهد داشت که در این قیمت ها معمولاً هزینه دستگیره، اکسسوری و صفحه کابینت و لایتینگ یا نورپردازی محاسبه نمی شود.

چرا از ضرایب برای محاسبه متراژ کابینت استفاده می کنیم؟

پاسخ : بدلیل اینکه متریالی که برای ساخت کابین زمینی استفاده می شود بسیار کمتر از کابین ایستاده است طبق عرف بازار برای هر بخش از ضریب استفاده می کنیم و این ضریب بر اساس مقایسه بخش های مختلف کابینت با کابین زمینی تعیین می شود (در واقع معیار ما کابین زمینی است) برای مثال ضریب کابینت زمینی %60 و کابین قدی %180 درصد است پس قیمت یک متر از هر کدام از این کابینت ها به صورت زیر محاسبه می شود:

  3/000/000= 5/000/000*0.6*1= کابین زمینی

9/000/000= 5/000/000*1.8*1= کابین قدی

پس قیمت یک متر کابین ایستاده 3 برابر یک متر کابین زمینی می باشد. در واقع متریال مصرفی برای ساخت یک متر کابینت قدی 3 برابر کابین زمینی است بنابر این قیمت آن نیز 3 برابر خواهد شد.

محاسبه آنلاین قیمت کابینت بر اساس ضرایب اتحادیه

هر یک از بخش های کابینت آشپزخانه ابعاد مشخص و استانداردی دارد. بر اساس محاسبات هر یک از این قسمت ها ضرایب قیمتی خاصی دارند که در قیمت واحد کابینت ضرب می شوند و باعث تعدیل قیمت ها می شوند (هم می تواند باعث کاهش قیمت شود و هم افزایش بستگی به نوع کابینت دارد)

  • کابین زمینی : %60
  • کابین دیواری : %40
  • ویترین دیواری : %120
  • کانتر یا جزیره : %120
  • کاور هود : %120
  • کابین قدی یا ایستاده : %180
  • درب نما : %50

نحوه قیمت گذاری کابینت

در این پیج با نحوه قیمت گذاری کابینت آشپزخانه و عوامل موثری که در تعیین قیمت هر متر کابینت کلاسیک دخیل هستند خواهیم پرداخت. برای اینکه اطلاعات تخصصی و مفید تری ارائه کنیم، از یکی از نجاران با تجربه گروه معماری و طراحی دکوراسیون اُرسی کمک می گیریم تا در مورد نحوه محاسبه قیمت کابینت کلاسیک اطلاعات جامع تری ارائه کنیم. لطفاً با ما همراه باشید.

قبل ارائه توضیحات و شروع مطلب باید بدانید که قیمت کابینت آشپزخانه کلاسیک به عوامل زیادی بستگی دارد و برای تعیین قیمت هر متر کابینت کلاسیک اول باید این عوامل را خوب بشناسید و حدود قیمت هر یک از این موارد را محاسبه نمایید تا در نهایت بتوانید قیمت یک متر کابینت کلاسیک را بدست آورید.

همه این پارامتر ها در تعیین قیمت کابینت کلاسیک بسیار تاثیر گذار است و در هنگام سفارش کابینت باید با در نظر گرفتن شرایط و بودجه نوع و کیفیت هر یک از این پارامتر ها را تعیین کرد.

نوع و مقدار چوب مصرفی

چوب طبیعی تقریباً یکی از گران قیمت ترین متریال در صنعت دکوراسیون و طراحی داخلی ساختمان است. چوب های موجود در بازار که بطور معمول از آنها برای ساخت کابینت کلاسیک استفاده می شود، عبارتند از : چوب راش، بلوط، ملچ، توسکا، افرا، گیلاس و گردو . گرانترین چوب ها به ترتیب، چوب گردو ، ملچ ، بلوط و راش هستند و از همه ارزانتر چوب روسی است که معمولاً برای زیرسازی و قسمت های کم اهمیت تر استفاده می شود.

صفحه کابینت

بر اساس قوانین اتحادیه و عرف بازار تهیه صفحه کابینت های معمولی به عهده تولید کننده است اما صفحه کابینت های سنگی مثل کورین و کوارتز و صفحه کابینت های تمام چوب اغلب بنا بر درخواست کارفرما و با هزینه مشتری تهیه و نصب می شود به همین خاطر در هنگام اعلام قیمت کابینت روال کار بدین صورت است که هزینه خرید صفحه کابینت یا کانتر تاپ در پیش فاکتور لحاظ نمی شود. در مجموع اگر از صفحه کابینت های عرف بازار استفاده کنید در قیمت هر متر کابینت کلاسیک سفید لحاظ می شود اما اگر قصد دارید از صفحه کابینت های خاص و لوکس تر استفاده کنید کلیه هزینه ها به عهده شما خواهد بود.

پرکار یا ساده بودن طراحی کابینت

بعضی از کابینت های سبک کلاسیک طراحی شلوغ تری دارند که اصطلاحاً به این مدل کابینت کلاسیک پر کار گفته می شود. در طراحی این مدل کابینت ها اغلب از درب ها برجسته و ستون و سر ستون منبت کاری شده با حجم و تعداد زیاد و گاهاً معرق استفاده می شود. کابینت کلاسیک ساده در نقطه مقابل کابینت با طراحی شلوغ قرار می گیرد. این سبک از کابینت های کلاسیک معمولاً ظاهری ساده تر و مینیمال دارند. منبت های ساده، عدم استفاده از رنگ های ترکیبی از ویژگی های این مدل از کابینت آشپزخانه است.

قیمت هر متر کابینت کلاسیک با طراحی ساده از متری 5 میلیون تومان شروع می شود(برای اطلاع از قیمت دقیق تر با ما تماس بگیرید).

نوع روکش و رنگ مصرفی

استفاده از روکش در ساخت کابینت و سایر محصولات چوبی قدمت زیادی ندارد و شاید بتوان گفت در 10 سال اخیر این موضوع کاملاً در میان صنف کابینت سازان جا افتاده. انواع و اقسام مختلفی از روکش در تولید محصولات چوبی استفاده می شود که می توان به موارد زیر اشاره کرد :

  1. روکش پی وی سی
  2. روکش لمینیت
  3. روکش چوب طبیعی
  4. روکش پلکسی یا پلی گلاس

هر یک از این روکش ها مزایا و معایب خود را دارند اما از نظر زیبایی بهترین نوع روکش، روکش چوب طبیعی است. ضمناً این روکش ها هم بر اساس نوع چوبی که از آن روکش تهیه می شود از نظر رنگ، استقامت و بافت چوب با یکدیگر تفاوت های زیادی دارند. محصول استفاده از روکش در صنعت کابینت آشپزخانه، کابینت روکش چوب است که بدلیل قیمت پایین تر در مقایسه با کابینت های چوبی و زیبایی خاصی که دارند جزو پر متقاضی ترین کابینت های سبک کلاسیک و نئوکلاسیک است.

قیمت هر متر کابینت کلاسیک با روکش چوب طبیعی حدود 4 تا 5 میلیون تومان است. البته این عدد صرفاً جهت برآورد قیمت حدودی ارائه شده و ممکن است در پروژه های مختلف متغیر باشد.

منبع : wrenkitchens | cliqstudios.com

آخرین بروزرسانی : 1401/01/11

لطفا با ستاره دادن از ما حمایت کنید

5 دیدگاه دربارهٔ «محاسبه آنلاین قیمت کابینت آشپزخانه»

  1. صنایع چوب اُرسی

    بسیار عالی هر سوالی هست مطرح بفرمایید در خدمتتون خواهیم بود

  2. ابراهیم

    میخواستم یاد بگیرم چطور قیمت و اندازه گیری کابینت محاسبه می شود تا واسه خرید سرم کلاه نره

  3. مهدی مسرور

    سلام خدمت تمام دوستان عزیز طراحی و اجرایه انواع کابینت آشپزخانه و انواع کمددیواری و انواع پارتیشن اداری و انواع میزهایه اداری و کنفرانس و میزهایه پیش خون و دکوراسیون شرکت با مرغوب ترین جنس و نازل ترین و ارزانترین قیمت نسبت ب نوع جنس هر دکور و کوتاه ترین زمان ممکن بین 5تا 7روز کاری کیفیت و خوش قولی را با ما تجربه کنید

  4. صنایع چوب اُرسی

    سلام وقت شما هم بخیر

    متاسفانه سیاست شرکت به نحوی است که تنها در تهران پروژه قبول می‎‌کنیم و امکان ارسال تیم نصاب به شهرستان نداریم.

    موفق باشید

  5. سلام وقت بخیر.میشه بفرمایید اگه بنده اندازه ها رو بفرستم خدمتتان همراه با نوع متریال مدنظرم برای بنده محاسبه میفرمایید که هزینه تمام شده چقد در میاد.البته شامل کمد دیواری و کتابخانه وآشپزخانه گرم نیزمیشود.یعنی اینا هم بعلاوه آشپزخانه منظورمه.
    ضمناً اجرا کار برا شهرستانها هم دارید که تشریف بیارند شهرستان ما واقع دراستان کهگیلویه وبویراحمدهستیم.ممنون میشم در سریعترین زمان ممکن پاسخ بنده را بدهید.چون زمان زیادی ندارم.متشکرم.پورمحمدی

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *