قیمت کابینت کلاسیک چوبی

همانطور که می‌دانید متاسفانه قیمت بیشتر محصولاتی که در ایران تولید می شود مستقیم یا غیر مستقیم به نرخ دلار وابسته است و مدام در حال تغییر است. کابینت آشپزخانه هم از آن دسته محصولاتی است که مستقیماً بر اساس نرخ ارز قیمت گذاری می شود به این دلیل که بیشتر متریال مورد استفاده در ساخت کابینت از جمله : ام دی اف، چوب، رنگ و اتصالات از کشورهای دیگر تامین می‌شوند. اما شما هم به عنوان کارفرما حق دارید از قیمت روز کابینت آشپزخانه و نحوه محاسبه قیمت انواع کابینت اطلاع پیدا کنید تا بتوانید هم بودجه‌ای که برای این کار در نظر گرفته‌اید مدیریت کنید و هم انتخاب درستی داشته باشید. به همین خاطر تصمیم گرفتیم در این پیج به شکل تخصصی به قیمت کابینت چوبی (کابینت روکش چوب و کابینت چوبی سبک کلاسیک، کابینت رومی و ممبران) بپردازیم.

مهم ترین دلیل گران قیمت بودن محصولات چوبی خاص مانند کابینت سبک کلاسیک یا نئوکلاسیک، کمد دیواری و درب فریم لس، بالا بودن قیمت چوب، ام دی اف، سرمایه در گردش و همچنین دستمزد پرسنل است. عوامل مهمی که در قیمت تمام شده این محصولات تاثیر زیادی می گذارند عبارتند از:

  • هزینه طراحی
  • هزینه تهیه متریال
  • دستمزد و حقوق نیروی کار

قبل توضیح در مورد نحوه محاسبه قیمت بهتره تعریف دقیقی از کابینت چوبی داشته باشیم. به کابینتی که از ترکیب چوب طبیعی و ام دی اف ساخته می‌شود کابینت چوبی گفته می‌شود. که اشتباهاً به آن کابینت تمام چوب گفته می‌شود در صورتیکه به جهت محدودیت‌هایی که وجود دارد تقریباً امکان ساخت کابینت تمام چوب وجود ندارد. بنابر این هرجا این عبارت را شنیدید منظور همان کابینت چوبی (ترکیب چوب + MDF) است. 

برای تعیین قیمت کابینت تمام چوب باید ابتدا نوع چوب بکار رفته در آن مشخص شود چون انواع چوبی که در ساخت استفاده می‌شوند قیمت و کیفیت‌های متفاوتی دارند پس در هنگام برآورد و محاسبه هزینه کابینت باید حتماً این مورد تعیین شود.  مهم ترین چوب‌هایی که برای این منظور استفاده می شود چوب های راش و بلوط هستند البته که چوب هایی نظیر افرا، ملچ، گردو، توسکا، عش و … نیز در تولید کابینت آشپزخانه استفاده می شوند اما به مراتب نسبت به راش و بلوط کاربرد کمتری دارند.

نحوه محاسبه قیمت کابینت چوبی

اگر اجزا تشکیل دهنده کابینت کلاسیک یا کابینت تمام چوب را به بدنه، درب ها، ستون ها و سر ستون ها، تاج، پاخور و ویترین و کاور هود تقسیم بندی کنیم، مجموع هزینه متریال مصرفی برای ساخت هر یک از این اجزا به علاوه اُجرت ساخت و رنگ آمیزی و منبت کاری به علاوه هزینه حمل و نصب، برابر با قیمت کابینت کلاسیک خواهد شد. در مجموع برای محاسبه قیمت کابینت چوبی باید از یک سری اصول و قواعد پیروی کرد که از طرف اتحادیه تعیین می شود اما این اصول اغلب برای کارهای ساده و کابینت مدرن بیشتر جواب می دهد البته در محاسبه قیمت کابینت آشپزخانه کلاسیک هم تا حدی مورد استفاده واقع می شود.

برای تعیین قیمت کابینت تمام چوب چون تخصص و زمان بیشتری برای ساخت این نوع کابینت نیاز است و همچنین کابینت چوب طبیعی نیاز به رنگ آمیزی دارد، در بیشتر موارد قیمت کابینت کلاسیک از کابینت مدرن به طور قابل توجهی بیشتر خواهد شد.

قوانین و حقوق خود را بدانید!

بسیاری از اختلافات و نارضایتی هایی که بین مالکان و کابینت کاران ایجاد می شود ناشی از ناآگاهی و عدم اطلاع کافی از قوانین و حقوق افراد نسبت به یکدیگر است. اگر همه چیز بر اساس قانون و عرف بازار و بصورت مکتوب در قالب یک قرارداد رسمی نوشته شود هر دو طرف آسوده خاطر هستند و به وظایف و تعهدات خود پایبند خواهند بود.

چه هزینه هایی با مشتری است؟

صفحه کابینت : کانتر تاپ یا صفحه روی کابینت آشپزخانه همواره موضوعی چالش بر انگیز بوده و هست. بدلیل اینکه برای کابینت سبک کلاسیک اغلب از صفحه کابینت شرکتی معمولی استفاده نمی شود و بیشتر صفحه کابینت های کورین یا کوارتز مورد استفاده قرار می گیرد، وظیفه خرید و نصب آن به عهده مشتری است. البته ما در شرکت دکوراسیون اُرسی در بیشتر موارد تیم نصاب صفحه کابینت مورد اعتمادی را برای راحتی کار معرفی می نماییم.

اکسسوری و دستگیره : بدلیل تنوع زیادی که در انواع مختلف اکسسوری و دستگیره کابینت وجود دارد و باز بودن بازه قیمتی آنها و البته سلیقه ای بودن این موارد، غالباً هزینه خرید دستگیره کابینت و اکسسوری با مشتری است. البته همه چیز بستگی به قراردادی دارد که منعقد می شود و می توان با در نظر گرفتن همه این هزینه ها و توافق طرفین وظیفه تهیه همه موارد به عهده تولیدکننده باشد.

قیمت کابینت چوبی بر اساس اتحادیه

اینکه چه نوع چوب، ام دی اف و روکشی برای ساخت کابینت آشپزخانه چوبی استفاده شود و سبک و مدل آن به چه صورت باشد اهمیت زیادی دارد و می تواند بهای کابینت را تا حد زیادی تحت تاثیر قرار دهد. در محاسبه قیمت کابینت تمام چوب اجزا مختلف کابینت به سه صورت قیمت گذاری می شوند :

  1. بر حسب متر طول
  2. بر حسب متر مربع (نما)
  3. عدد (تعداد ستون و سر ستون ها)

چه قسمت هایی بر حسب متر طول محاسبه می شود؟

تقریباً بیشتر اجزا کابینت آشپزخانه بر حسب متر طول محاسبه می شوند (کابین زمینی و دیواری، ویترین، جزیره و کابین ایستاده یا کمدی). فرض کنید یک آشپزخانه به ابعاد 4 در 3 متر دارید و قصد دارید برای فضای آشپزخانه خود کابینت L شکل سفارش دهید. بشکل حدودی شما 7=3+4 متر طول کابینت نیاز دارید اما چوب در قسمت کُنج آشپزخانه کابینت ها باهم همپوشانی دارند به اندازه عمق یکی از کابینت ها که حدوداً 55 سانتیمتر است از مقدار 7 متر کم می کنیم تا اندازه دقیق بدست بیاید.

از طرفی وقتی شرکت تولید کننده کابینت آشپزخانه بر حسب متر طول به شما اعلام می کند که قیمت کابینت آشپزخانه متری 5 میلیون تومان خواهد شد یعنی قیمت یک متر کابینت هوایی و یک متر کابینت زمینی در مجموع 5 میلیون تومان است. برای محاسبه قیمت کابینت کلاسیک کافیست اندازه گاز و ماشین لباسشویی و قسمت هایی که خالی است از متراژ کابینت زمینی کسر شود و در قیمت واحد کابینت یعنی 5 میلیون تومان ضرب شود.

چه قسمت هایی بر حسب متر مربع محاسبه می شود؟

تنها بخشی از کابینت آشپزخانه که بر حسب متر مربع محاسبه می شود قسمت های نما می باشد. البته در محاسبه قیمت محصولاتی مانند دکور TV یا TV روم ، کتابخانه ، کمد دیواری چوبی و درب تمام چوب هم از واحد متر مربع برای محاسبه قیمت استفاده می نماییم.

فرض کنید می خواهید یک کمد دیواری به ارتفاع 2 متر عمق 30 سانتیمتر و طول 3 متر سفارش دهید و قصد دارید قیمت آن را بر حسب متر مربع محاسبه کنید، مقدار متر مربع این کتابخانه برابر 6=3*2 خواهد بود اگر قیمت واحد کمد یا کتابخانه متر مربعی 3 میلیون تومان باشد قیمت تمام شده چیزی حدود 18 میلیون تومان خواهد شد البته بدون در نظر گرفتن اُجرت حمل و نصب.

قیمت کابینت کلاسیک با چوب طبیعی قیمت کابینت کلاسیک با چوب طبیعی

قیمت کابینت چوبی بر اساس ضرایب اتحادیه

کابینت زمینی : 60 درصد

کابی زمینی بطور معمول با ارتفاع 90 و عمق 55 سانتیمتر ساخته می شود. در صورت استفاده از ابعاد مرسوم اگر برای مثال قیمت کابینت متری 5 میلیون تومان باشد، یعنی از این مبلغ، 3 میلیون به کابین زمینی اختصاص می یابد و الباقی مبلغ مربوط به کابین هوایی خواهد شد.

کابینت دیواری : 40 درصد

ارتفاع 70 و عمق 35 سانتی متر (البته در مواردی که با محدودیت ارتفاع سقف آشپزخانه مواجه نباشیم و بنا به سفارش مشتری ارتفاع 90 هم برای کابینت های دیواری سبک کلاسیک استفاده می شود که باعث بالاتر رفتن هزینه تمام شده کابینت آشپزخانه و البته زیبایی بیشتر آن می شود.

کابین ایستاده : 180 درصد

قیمت تمام قسمت هایی از کابینت که بصورت تمام قد (از زمین تا نزدیک سقف) ساخته می شوند با استفاده از ضریب 1.8 محاسبه می شود. مانند قسمت هایی که فر توکار و ماکروفر قرار دارد.

کابینت نیمه کمدی : 120 درصد

قسمت هایی از کابینت که از بالای کابینت زمینی تا نزدیکی سقف ساخته می شوند با استفاده از ضریب 120 درصد مورد محاسبه قرار می گیرند.

کابینت ویترینی : 120 درصد

در ساخت قسمت های نما و ویترینی بدلیل اینکه باید از روکش چوب استفاده شود و قسمت های روکشی نیاز به رنگ کاری دارند و همچنین ساخت ویترین کابینت زمان و مهارت بیشتری نیاز دارد نسبت به سایر قسمت ها ضریب بالاتری دارد.

کابینت جزیره : 120 درصد

کابینت آشپزخانه جزیره غالباً در قسمت میانی محیط آشپزخانه (دقیقا مانند یک جزیره) قرار می گیرد و بدلیل اینکه چهار طرف آن در معرض دید قرار داد جزو نمای کار حساب می شود و در هنگام محاسبه قیمت کابینت مقدار متر طول آن محاسبه می شود و در ضریب ۱/۲ ضرب می شود (یعنی دو برابر کابین زمینی) و در نهایت عدد بدست آمده را در قیمت واحد کابینت آشپزخانه ضرب می کنند.

نمای کابینت : 100 درصد

هر قسمت از کابینت که در معرض دید کامل قرار دارد و درب یا کشو ندارد و مانند ویترین شیشه خور نیست نما نام دارد. غالباً نما بر حسب متر مربع محاسبه می شود و قیمت واحد آن با قیمت کابینت که بر حسب متر طول است تفاوت دارد و همیشه کمتر از قیمت کابینت است.

بصورت کلی کابینت سبک کلاسیک بر اساس نوع پوشش روی کار به دو گروه طبقه بندی می شود :

  1. کابینت کلاسیک با روکش PVC یا ممبران
  2. کابینت کلاسیک چوبی و پوششی از رنگ

کابینت ممبران از ام دی اف خام ساخته می شود و بدلیل محدودیت هایی که دستگاه CNC و دستگاه وکیوم دارد فقط قابلیت اجرای طرح ها و نقش های ساده را دارند و نمی توان شیارهای عمیق و برجسته روی درب ها ایجاد کرد. ضمن اینکه این کابینت ها عمر نسبتا کمی دارند. زود کثیف و چرک می شوند و بدلیل استفاده از روکشی شبیه به جنس پلاستیکی حالت مصنوعی و غیر طبیعی دارند به همین جهت در ادامه هرجا که به کابینت کلاسیک اشاره شد منظور کابینت با درب تمام چوب یا کابینت روکش چوب طبیعی با پوششی از رنگ است.

1) کابینت تمام ام دی اف با رنگ پوششی

در ساخت درب این مدل کابینت که تماماً از MDF خام تولید شده برای ابزار زدن و ایجاد طرح بر اساس نظر کارفرما از ماشین آلات CNC استفاده می شود و در نهایت در کارگاه رنگ، رنگ آمیزی می شود. در این سبک از کابینت از چوب، روکش چوب، منبت، ستون و تاج برجسته استفاده نمی شود و تنها متریال مصرفی ورق ام دی اف خام و رنگ است. مزیت این سبک نسبت به کابینت ام دی اف معمولی اولاً این است که دست شما در انتخاب رنگ کابینت باز است و در انتخاب رنگ هیچ محدودیتی وجود ندارد و دوم اینکه درب ها در این سبک طرح دار است اما در کابینت MDF تنها می توان درب کابینت را بصورت صاف و فلت اجرا کرد.

مشخصات فنی

  • درب MDF خام CNC کاری شده
  • رنگ پوششی (نیم پلی استر یا پلی اورتان)
  • ریل و لولا آرام بند درجه یک
  • بدنه ام دی اف با مغز خارجی
  • قیمت کابینت تمام ام دی اف با رنگ پوششی از متری 4 میلیون تومان شروع خواهد شد و بسته به طرح و کیفیت متریال این مبلغ افزایش خواهد یافت.

2) کابینت ام دی اف با روکش چوب و رنگ

کابینت روکش چوب دقیقاً مثل سبک قبلی است یعنی ستون و سرستون های منبت کاری شده ندارد می تواند تاجی مانند سبک های کلاسیک داشته باشد می تواند بشکل ساده و بدون تاج تولید شود. تنها تفاوت آن با کابینت تمام ام دی اف این است که از روکش چوب طبیعی که توسط دستگاه پرس و چسب چوب روی ورق MDF چسبانده می شود استفاده می کنیم. ضمن آنکه همانند قبل طرح مورد نظر کارفرما روی درب ها CNC کاری خواهد شد و در پایان کابینت روکشی رنگ آمیزی می شود. بزرگترین مزیت این مدل کابینت ظاهر چوبی زیبا و طبیعی بودن آن است و مهم ترین عیب کابینت آشپزخانهبا روکش چوب طبیعی ضعیف بودن آن در برابر خراشیدگی و رطوبت است.

مشخصات فنی

  • درب ام دی اف واناچای مالزی با روکش راش، بلوط، ملچ یا گردو
  • ضخامت روکش بین 1 تا 3 میلیمتر
  • رنگ نیم پلی استر یا پلی اورتان خارجی
  • ریل و لولا فانتونی
  • بدون منبت و ستون و سر ستون
  • قیمت کابینت ام دی اف با روکش چوب از متر 5 میلیون آغاز می شود و بسته به کیفیت متریال مورد استفاده بصورت درصدی افزایش خواهد یافت.

ترفندهایی برای پایین تر آوردن قیمت کابینت آشپزخانه کلاسیک بدون تغییر در ظاهر وجود دارد که دانستن آنها در هنگام انتخاب و خرید کابینت می تواند گره گشا باشد و همچنین آگاهی از این موارد باعث جلوگیری از سوء استفاده افراد سودجو خواهد شد.

استفاده از ورق MDF ایرانی بجای خارجی!

در قسمت های زیر کار می توان از ام دی اف ایرانی بجای ام دی اف خارجی استفاده کرد البته بدلیل پایین تر بودن کیفیت ام دی اف ایرانی و یکنواخت نبودن آن در هنگام پرس و چسباندن روکش روی کار ممکن است روکش چوب بخوبی روی ورق ام دی اف خام ایرانی نچسبد و یا بعد از مدتی از سطح کار جدا شود به همین دلیل این کار را پیشنهاد نمی کنیم و توصیه ما استفاده از ورق MDF خارجی است.

استفاده از چوب هایی با قیمت مناسب تر

اطلاع از قیمت انواع چوب و روکش آن می تواند به شما در هنگام انتخاب نوع متریال مورد استفاده در ساخت کابینت کمک بزرگی نماید. برای کاهش قیمت کابینت آشپزخانه می توانید از چوب راش بجای چوب های بلوط و گردو که قیمت های بالاتری دارند استفاده نمایید و یا تا جای ممکن از ام دی اف بیشتری در تولید کابینت کلاسیک استفاده کنید و تنها در قسمت هایی که امکان استفاده از ام دی اف نیست از چوب طبیعی استفاده کنید. توجه داشته باشید که چوب های راش ، بلوط و گردو مورد استفاده در نجاری اکثرا شناسنامه دار هستند و اینکه متعلق به چه کشوری هستند و چه کیفیتی دارند.

استفاده از روکش چوب ارزانتر

روکش چوبی که از آن برای ساخت آشپزخانه کلاسیک استفاده می کنند هم در قیمت کابینت تاثیر گذار است و بهتر است در انتخاب آن دقت بیشتری بخرج دهید. برای مثال بجای استفاده از لایی (روکش چوبی با ضخامت زیاد) می توان از روکش چوبی معمولی استفاده کرد. همچنین می توان بجای استفاده از روکش های چوبی فرآوری شده که بافت یکنواخت تری دارند از روکش چوب طبیعی که کمی ارزان قیمت تر است اسفاده کرد. از طرفی قیمت روکش راش با بلوط و یا قیمت روکش بلوط با گردو تفاوت دارد و بهتر است که قبل از انتخاب هر یک از آنها به این تفاوت ها توجه نمایید.

انتخاب یراق آلات ارزانتر

بخشی از قیمت کابینت کلاسیک مربوط به هزینه ی خرید یراق که شامل ریل ، لوله ، دستگیره ، پایه کابینت و اکسسوری هایی مانند سبد سوپر مارکت می شود. بهترین و باکیفیت ترین یراق های موجود در بازار متعلق به برندهای بلوم و فانتونی است البته انواع ایرانی این محصولات هم وجود دارند که کیفیت متوسطی دارند اما ارزان قیمت هستند و خیلی از تولید کنندگان کابینت آشپزخانه برای پایین آوردن قیمت از یراق ایرانی استفاده می کنند. البته توصیه ما به مشتریان استفاده از یراق خارجی حفظ کیفیت کار است و اعتقاد داریم نباید کیفیت را فدای قیمت کرد.

استفاده از رنگ های ارزان قیمت تر

معمولا رنگ های پلی اورتان خارجی گرانقیمت تر از رنگ پلی استر هستند. البته در مواردی میتوان برای پایین آوردن قیمت کابینت آشپزخانه از رنگ های ایرانی باکیفیت هم استفاده کرد. درست است که این رنگ ها ماندگاری رنگ های خارجی را ندارند اما قیمت مقرون بصرفه ای دارند و به عنوان یک گزینه می توان به این رنگ ها هم فکر کرد.

مقایسه قیمت کابینت کلاسیک در تولیدی و نمایشگاه

انتخاب و سفارش کابینت تمام چوب بدلیل گران قیمت بودن آن نسبت به سایر کابینت ها کمی دشوارتر و حساس تر است و دقت بیشتری را می طلبد. برای اینکه بتوانید انتخاب بهتر و مناسب تری داشته باشید باید برای خرید هر کالایی به بورس آن مراجعه کنید در تهران مناطقی مثل دلاوران و سهروردی نمایشگاه ها و شوروم های زیادی وجود دارد که می توانید به آنها مراجعه کنید و نمونه کارهای مورد علاقه خود را انتخاب و کابینت آشپزخانه مدنظرتان را سفارش دهید.

اما معمولا فروشندگان کابینت بدلیل اینکه خودشون بصورت مستقیم تولید نمی کنند و هزینه های زیادی مانند اجاره بها و … پرداخت می کنند قیمت های بالاتری نسبت به تولیدکنندگان به شما اعلام می کنند. به همین دلیل بهتر است به شرکت های تولید کننده و کارگاه های صنعتی سری بزنید و با قیمت مناسب تری کابینت مورد علاقه خود را سفارش دهید.

حدود قیمت کابینت چوبی

همانطور که می دانید بدلیل تنوع زیاد در نوع متریال و سبک طراحی کابینت های کلاسیک و همچنین نوسانات قیمت مواد اولیه ، قیمت کابینت کلاسیک کاملا متغیر است اما برای اینکه دید بهتری داشته باشید و بتوانید نگاه مقایسه ای نسبت به انواع مختلف کابینت آشپزخانه کلاسیک داشته باشید یک لیست قیمت ارائه خواهیم کردیم و سعی می کنیم آن را بروز نگه داریم تا همواره با مراجعه به وبسایت شرکت طراحی دکوراسیون ارسی از آخرین قیمت کابینت نئوکلاسیک و کلاسیک اطلاع پیدا کنید.

قیمت کابینت کلاسیک بیشتر است یا مدرن؟

کابینت کلاسیک جزو کابینت های گران قیمت موجود در بازار بشمار می آید و نحوه محاسبه قیمت آن کمی پیچیده تر از سایر مدل های کابینت آشپزخانه است درصورتیکه قیمت کابینت مدرن براساس نوع ورق MDF و یراق آلات مصرفی تعیین می شود و تقریبا مشخص است. دلیل بالاتر بودن قیمت کابینت کلاسیک ، استفاده از رنگ و همچنین زمان بر بودن پروسه ساخت آن است. ضمن اینکه در اینکار ظرافت و تجربه ، حرف اول را می زند و استخدام یک نجار با تجربه و ماهر هزینه بالایی دارد و در بالاتر رفتن قیمت کابینت آشپزخانه کلاسیک تاثیر گذار خواهد بود.

چرا قیمت کابینت کلاسیک در جاهای مختلف، متفاوت است؟

ممکن است برای بسیاری از اشخاصی که قصد خرید کابینت کلاسیک را دارند این سوال مطرح شود که چرا کابینت سازان مختلف، قیمت‌های متفاوتی را به مشتریان خود اعلام می‌کنند. در پاسخ به این سوال باید گفت که عوامل متعددی در تعیین قیمت کابینت دخالت دارند. یکی از این فاکتور‌ها، مواد اولیه‌ای است که در ساخت کابینت استفاده می‌شود. مثلا ممکن است یک کابینت‌ساز برای ساخت کابینت آشپزخانه کلاسیک از ورق ام دی اف ایرانی و یا از چوب و روکش های چوبی درجه دو و سه استفاده کند. همچنین می توان برای پایین آوردن قیمت کابینت کلاسیک بجای استفاده از رنگ و یراق آلات خارجی باکیفیت از یراق آلات و رنگ های ایرانی استفاده کرد و از کیفیت کار کم کرد. با همین تغییراتی که عرض کردیم می توان قیمت کابینت را تا نصف کاهش داد اما به چه قیمتی؟!(به قیمت کاهش شدید کیفیت)

فاکتور دیگری که در تعیین قیمت کابینت کلاسیک لحاظ می‌شود هزینه نصب کابینت است. نصب کابینت کلاسیک کاملا با نصب کابینت های ام دی اف تفاوت دارد و بسیار حساس است و نیاز به تجربه و مهارت کافی دارد. بدلیل بالا بودن دستمزد یک نصاب ماهر هزینه نصب کابینت آشپزخانه کلاسیک زیاد است و باعث بالا رفتن قیمت نهایی کابینت خواهد شد.

هزینه کابینت کلاسیک چقدر است؟

بطور کلی قیمت فروش کابینت رومی در مقایسه با کابینت MDF معمولی ممکن است بین 2 تا 4 برابر بیشتر برای شما هزینه داشته باشد. البته در هنگام انتخاب و سفارش کابینت کلاسیک باید به یک سری نکات مهم بیشتر توجه کنید. مثلا باید از تولیدکننده بخواهید تا بطور شفاف بیان کند که تک تک قسمت های مهم کابینت را از چه نوع چوبی می سازد و یا از چه نوع روکشی استفاده می کند؟ نوع رنگ مصرفی چیست؟ و ساخت چه شرکتی است؟

همچنین می توانید بپرسید هزینه خرید یراق آلات که شامل : ریل ها ، دستگیره ، پایه کابینت و از همه مهم تر صفحه روی کابینت می شود به عهده مشتری است یا تولیدکننده؟ (دقت کنید که از واژه تولیدکننده استفاده کردیم نه فروشنده!) کاملا واضح است که اگر مستقیم از تولید کننده کابینت کلاسیک خریداری کنید هزینه تمام شده برای شما تا 50 درصد کمتر خواهد بود. نمایشگاه ها و گالری های دکوراسیون زیادی در سطح شهر وجود دارند که در حوزه فروش کابینت کلاسیک فعال هستند اما برای اینکه از قیمت واقعی کابینت کلاسیک اطلاع پیدا کنید بهتر است به سراغ کارگاه های نجاری اطراف شهر بروید و کف قیمت را از تولیدکننده اصلی بپرسید نه دلالان و واسطه ها!

قیمت کابینت کلاسیک تمام چوب

واضح است که قیمت کابینت کلاسیک تمام چوب از سایر کابینت های آشپزخانه بیشتر است. البته تمام چوب بودن کابینت هم جای بحث دارد چرا که درست است که به اسم تمام چوب ساخته می شود اما بدلیل بعضی محدودیت هایی که وجود دارد بهتر است در ساخت بعضی از قسمت ها از ورق ام دی اف استفاده کرد که هم مقاومت بیشتری دارد و هم ارزان تر است.

مثلا در قسمت پاخور کابینت کلاسیک معمولا از ورق ام دی اف خام که با رنگ پلی استر یا پلی اورتان، رنگ می شود، استفاده می کنند. چون هم نسبت به سایر قسمت ها اهمیت کمتری دارد و هم وقتی از رنگ پلی اورتان یا پلی استر استفاده می شود باعث ضد آب شدن کار و بالا رفتن طول عمر کابینت می شود. همچنین برای ساخت بدنه کابینت کلاسیک تمام چوب نیز بطور کامل از چوب خالص استفاده نمی شود، بلکه بیشتر از ورق ام دی اف با روکش چوب طبیعی استفاده می شود.

قیمت کابینت چوبی

اولین سوالی که برای مشتریان همیشه پیش می آید معمولا در مورد نحوه محاسبه قیمت کابینت کلاسیک چوبی است. با توجه به اینکه چوب های موجود در بازار از نظر کیفی و قیمتی تفاوت های زیادی با یکدیگر دارند استفاده از هر یک از آنها می تواند در هزینه کابینت کلاسیک اثر زیادی داشته باشد. خیلی ها بدلیل علاقه زیادی که به دکوراسیون چوبی و طبیعت دارند کابینت های چوبی را برای طراحی دکوراسیون خانه خود انتخاب می کنند اما برای اکثر افراد مدیریت هزینه تمام شده اولویت زیادی دارد.

این افراد می توانند بجای استفاده از چوب های گران قیمت مثل گردو و بلوط از چوب هایی با رنج قیمتی متوسط مانند راش و یا حتی از چوب روسی استفاده کنند و برای زیباتر شدن کار از یک لایه روکش بلوط یا گردو بر روی چوب های ارزان قیمت استفاده کنند.

قیمت کابینت چوبی (راش)

چوب راش یکی از چوب های مرغوب و باکیفت مورد استفاده در صنعت درب‌سازی (تولید درب لابی ساختمان، درب‌های ورودی و داخلی و کابینت سازی است. بهترین چوب راش متعلق به کشور گرجستان است و رگه های قرمز رنگ دارد. به نسبت سایر چوب ها چوب راش قیمت مقرون بصرفه تری دارد به همین دلیل در ساخت کابینت چوبی کاربرد زیادی دارد. قیمت کابینت آشپزخانه تمام چوب راش از متری 5.500.000 تومان شروع میشود و تا حدود 7 میلیون هم به فروش می رسد که کاملا به کیفیت کابینت و متریال مورد استفاده بستگی دارد.

قیمت کابینت بلوط

چوب بلوط از نظر استحکام و قیمت نسبت به چوب راش برتری دارد و کابینت چوب بلوط جزو بهترین کابینت های آشپزخانه بشمار می آید. قیمت کابینت چوب بلوط در بازه 7 تا 9 میلیون تومان بر حسب متر طول قرار دارد. البته چوب بلوط از نظر کیفی درجه بندی می شود و ممکن است دو مدل چوب بلوط با ظاهری یکسان و کیفیتی متفاوت وجود داشته باشد.

قیمت کابینت گردو

کابینت چوب گردو جزو بهترین کابینت های چوبی بشمار می روند. همانطور که می دانید چوب گردو مرغوب ترین و گران ترین چوب موجود در بازار است که از کشورهای اروپایی و آمریکا و کاندا وارد می شوند. استحکام و شکل پذیری چوب گردو بسیار زیاد است و در صنایع چوب ( خراطی ، منبت کاری، مجسمه سازی و طراحی دکوراسیون کاربرد دارد. رنگ چوب گردو قهوه ای تیره است و معمولا از چوب گردو بصورت خودرنگ برای ساخت کابینت کلاسیک استفاده می کنند. [منبع]

قیمت کابینت چوبی

حداقل قیمت (تومان) حداکثر قیمت (تومان)
12/000/000 16/000/000
متریال چوب راش گرجستان

حداقل قیمت (تومان) حداکثر قیمت (تومان)
16/000/000 22/000/000
متریال چوب بلوط کانادا
حداقل قیمت (تومان) حداکثر قیمت (تومان)
20/000/000 27/000/000
متریال چوب گردو آمریکا

تغییر نوع رنگ

  • در صورت تغییر رنگ از خارجی به ایرانی قیمت کل حدودا 10 درصد کاهش خواهد یافت اما بدلیل تاثیر منفی روی کیفیت کابینت این کار توصیه نمی شود.

تغییر نوع یراق

  • هر دو نوع یراق فانتونی و بلوم اتریش کیفیت بالایی دارند. اما بدلیل کیفیت بالاتر یراق بلوم اتریش، بنابر درخواست کارفرما با 15 درصد افزایش قیمت بجای یراق فانتونی از یراق بلوم استفاده خواهد شد.

افزایش ضخامت روکش

  • ضخامت روکش چوب طبیعی بصورت استاندارد 1mm می باشد. به منظور استحکام بیشتر می توان بجای روکش های راش معمولی از لایی راش (روکش راش به ضخامت 3mm) استفاده کرد که بنابر خواست کارفرما با افزایش قیمت به میزان 15 درصد این کار میسر خواهد بود. 

نوع رنگ

  • از چوب و روکش بلوط اغلب برای رنگ های روشن مثل سفید استفاده می شود که به آن وایت واش هم گفته می شود. بهترین نوع رنگ برای این منظور پلی اورتان است اما از رنگ هایی مثل پلی استر و نیم پلی استر هم می توان استفاده کرد.

نوع یراق

  • بصورت پیش فرض برای کلیه محصولات شرکت طراحی کابینت اُرسی از یراق برند فانتونی استفاده می نماییم مگر اینکه خواست کارفرما استفاده از یراق آلات سایر برند ها از جمله هفله آلمان یا بلوم اتریش باشد که با 10 درصد افزایش قیمت کل این امکان فراهم خواهد بود.

ضخامت روکش

  • ضخامت روکش چوب طبیعی بصورت استاندارد 1mm می باشد. به منظور استحکام بیشتر می توان بجای روکش های راش معمولی از لایی راش (روکش راش به ضخامت 3mm) استفاده کرد که بنا بر خواست کارفرما با افزایش قیمت به میزان 10 درصد این کار میسر خواهد بود.

منبع : remodelingexpense.com

آخرین بروز رسانی : 1400/07/21

لطفا با ستاره دادن از ما حمایت کنید

دیدگاه‌ خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *